Καταγγελίες ηθοποιών: «Έπεσε πάνω μου σαν αγρίμι» αποκαλύπτει η Αναστασία Γκολεμά
Σε συνέντευξή της στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και την Φαίη Σκορδά, η Αναστασία Γκολεμά αποκάλυψε ότι έπεσε και εκείνη θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη. Το περιστατικό σημειώθηκε το 2005.
"Το 2005 κάποιος γνωστός σκηνοθέτης - ηθοποιός μου την έπεσε. Ήμασταν στο διάλειμμα της πρόβας, θα ανεβαίναμε στον χώρο της πρόβας και πριν προλάβω να ανοίξω την πόρτα του ασανσέρ με στρίμωξε στον τοίχο και άρχισε να με πιάνει και να προσπαθεί να με φιλήσει, βίαια. Έπεσε πάνω μου σαν αγρίμι. Στον χώρο ήμασταν μόνοι μας. Φυσικά ταράχτηκα και άρχισα να τον σπρώχνω. Άρχισα να φωνάζω και σηκώθηκα και έφυγα από την πρόβα. Ακόμα και σήμερα που το περιγράφω τρέμω και θυμώνω πάρα πολύ. Δεν πήγα ποτέ ξανά στην πρόβα"
Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε "Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι μέσα στα πρόσωπα που έχουν καταγγείλει οι κοπέλες. Είναι κάποιος άλλος, ο οποίος έχει παίξει πολλές φορές στην τηλεόραση, είναι γνωστός, έχει γράψει θεατρικά έργα. Είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός".